Tampereen parhaat savustetun halloumin reseptit: Smokehouse Brosin suositukset

Tampereen parhaat savustetun halloumin reseptit

Kun puhutaan Tampereen parhaista savustetun halloumin resepteistä, ei voi ohittaa Smokehouse Brosin suosituksia. Smokehouse Bros on suomalainen ravintola-alan yritys, joka erikoistuu korkealaatuisten savustettujen ruokien ja gourmet-tuotteiden tarjoamiseen. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia herkullisia reseptejä, joissa hyödynnetään savustettua halloumia Tampereen parhaiden savustettujen ruokien ystäville.

1. Halloumi-burgerit savustetulla halloumilla

Ensimmäinen reseptimme on herkullinen halloumi-burgeri, jossa käytämme Smokehouse Brosin savustettua halloumia. Tämä resepti tarjoaa täyteläisen makuelämyksen ja on täydellinen vaihtoehto lihansyöjille tai kasvissyöjille. Aloita valmistus leikkaamalla savustettu halloumi paksuiksi viipaleiksi. Kuumenna pannu keskilämmöllä ja paista halloumiviipaleet molemmin puolin kullanruskeiksi.

Seuraavaksi leikkaa sinappikurkut ja tomaatit, ja pilko punasipuli ohuiksi renkaiksi. Kostuta halkaistut sämpylät Grillimaestron chilikastikkeella. Kokoa burgerit haluamallasi tavalla lisäämällä savustettu halloumi, salaatti, tomaatit, punasipuli ja sinappikurkut. Voit myös lisätä erilaisia kastikkeita, kuten savustettua paprikakastiketta tai majoneesia. Tarjoile halloumi-burgerit esimerkiksi Smokehouse Brosin paikan päällä tai valmista ne kotona helppona ja maukkaana vaihtoehtona.

2. Savustettu halloumi salaatti

Toinen herkullinen tapa nauttia Tampereen parasta savustettua halloumia on valmistaa siitä raikas ja maukas salaatti. Aloita valmistus pesemällä ja pilkkomalla erilaisia vihanneksia, kuten kurkkua, tomaattia, paprikaa ja salaattia. Lisää salaatin pohjalle savustettu halloumi ohuina viipaleina tai kuutioina.

Voit halutessasi lisätä salaattiin myös muita herkullisia lisukkeita, kuten oliiveja, punasipulia tai paahdettuja siemeniä. Mausta salaatti esimerkiksi sitruunamehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile raikas savustetun halloumisalaatti vaikkapa lounaaksi tai lisukkeena pääruoan kanssa. Smokehouse Brosin savustettu halloumi tuo salaattiin herkullisen savunmakuisen twistin ja tekee siitä todellisen makuelämyksen.

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

4 + 13 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686