Tampereen parhaat barbeque-ravintolat

Tampereen parhaat barbeque-ravintolat

Tampereella on lukuisia ravintoloita, joissa tarjotaan herkullista barbeque-ruokaa. Haluatko kokea laadukkaan barbeque-elämyksen Tampereella? Ei hätää, Smokehouse Bros on täällä auttamaan. Smokehouse Bros on ravintola, joka tuo autenttiset Smokehouse- ja BBQ-perinteet kaikkien saataville Tampereella.

Smokehouse Brosin ruokalista sisältää täyteläisen kattauksen lihaa, kanaa, makkaroita ja kasviksia, jotka kaikki on valmistettu kypsentäen ne hitaasti ja matalalla lämmöllä, varjellen koko suun täyttävää makumaailmaa. Laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan barbeque-herkun. Meillä on myös omalla tavallamme valmistetut herkulliset lisukkeet, jotka täydentävät autenttisen Yhdysvaltojen etelävaltioista lähtöisin olevan BBQ-elämyksen.

Ruokaelämyksen kruunaa savun maku

Smokehouse Brosin ruuat savustaa Mattila Bros. Ylöjärvellä, aivan Tampereen kupeessa. Omassa savustamossamme valmistamme yli 65-vuotisella perinteellä hitaasti ja lempeästi savustettua ruokaa. Voit luottaa, että herkullinen barbeque-ruokamme on yhtä aitoa ja autenttista kuin alkuperäisissä Etelävaltioissa. Savustusprosessi tapahtuu perinteiseen tapaan ajan kanssa matalalla lämpötilalla ja leppeässä leppäsavussa. Tuloksena syntyy makuelämys, joka herättää aistit ja vie sinut suoraan grillijuhliin Yhdysvaltojen sydämeen.

Smokehouse Brosin ruokien mausta vastaavat Mattila Brosin pitkä savustusperinne sekä yhdessä maustamiskumppani Poppamiehen kanssa suunnitellut reseptit. Tämä takaa, että jokainen annos on täynnä ainutlaatuista makua ja laatua. Ravintolassamme asiakkaat saavat annoksensa nopeasti ja helposti nautittavaksi ravintolan omalta koulutuksen saaneelta Smokehouse Masterilta. Master huolehtii siitä, että annokset leikataan ja annostellaan asiakkaiden valinnan mukaan. Me Smokehouse Brosilla haluamme tarjota parasta mahdollista barbeque-elämystä asiakkaillemme Tampereella.

Joten etsitkö Tampereen parhaita barbeque-ravintoloita? Valitse Smokehouse Bros! Tarjoamme aitoja, herkullisia ja laadukkaita barbeque-ruokia jotka tyydyttävät kaikkien makunystyrät. Tule ja koe unohtumaton BBQ-elämys Tampereen ravintoloissamme.

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

4 + 5 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686