Tampereen herkullisin BBQ-menu Smokehouse Bros:lta

Miten valmistaa herkullinen barbecue-menu Smokehouse Bros:lta?

Rakastatko herkullista barbecue-ruokaa ja haluat luoda autenttisen BBQ-elämyksen omassa keittiössäsi? Smokehouse Bros. on ravintola, joka tuo autenttiset Smokehouse- ja BBQ-perinteet kaikkien saataville. Tässä artikkelissa jaamme kanssasi herkullisen BBQ-menuun valmistusohjeet, jotta voit nauttia Smokehouse Brosin makumaailmasta omassa kodissasi.

Savustetut ribsit ja mehevät BBQ-kastikkeet

Yksi Smokehouse Brosin suosituimmista herkuista on savustetut ribsit, jotka sulavat suussa ja tarjoavat täydellisen lihan makuelämyksen. Aloita valmistus raikkaan lihan valinnalla, kuten porsaan kyljyksillä tai baby back ribseillä. Poista ylimääräinen rasva ribseistä ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Seuraavaksi on aika siirtyä savustukseen. Jos sinulla on mahdollisuus käyttää savustinta, se tarjoaa parhaimman lopputuloksen. Jos sinulla ei ole savustinta, voit käyttää uunia yhdessä savustuspussin tai folion kanssa. Savusta ribsit matalalla lämmöllä noin 100-120 asteessa noin 3-4 tuntia saadaksesi mehevät ja mehukkaat ribsit.

Herkullinen BBQ-kastike on olennainen osa BBQ-menua. Smokehouse Brosin BBQ-kastikkeet ovat täydellisen tasapainoisia ja tarjoavat sopivan makean ja savuisen maun. Voit joko ostaa Smokehouse Brosin omaa BBQ-kastiketta tai valmistaa sen itse seuraavilla ohjeilla:

– 2 dl ketchupia
– 2 rkl ruskeaa sokeria
– 2 rkl omenaviinietikkaa
– 2 rkl soijakastiketta
– 1 rkl Dijon sinappia
– 1 rkl savupaprikaa
– 1 tl valkosipulijauhetta
– 1 tl sipulijauhetta
– ripaus cayennepippuria

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna kastikkeen maustua jääkaapissa vähintään tunti ennen tarjoilua.

Maukkaat savustetut makkarat ja grillatut kasvikset

Smokehouse Brosin BBQ-menuun kuuluu myös herkulliset savustetut makkarat ja grillatut kasvikset. Valitse suosikkimakkaroitasi, kuten bratwurstia tai chorizoa, ja grillaa ne ensin hieman ennen savustusta. Savusta makkaroita matalalla lämmöllä noin 90-100 asteessa noin 2 tuntia. Tämä antaa makkaralle ihanan savuisen maun.

Grillatut kasvikset ovat täydellinen lisäke BBQ-menuun. Voit valita erilaisia kasviksia, kuten maissintähkiä, paprikaa, kesäkurpitsaa tai munakoisoa. Pilko kasvikset sopivan kokoisiksi paloiksi, mausta ne oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla ja grillaa ne kuumalla grillillä kunnes ne saavat kauniin grillikuvion.

Nyt olet valmis nauttimaan Smokehouse Brosin herkullisesta BBQ-menusta omassa kodissasi. Kutsu ystävät tai perhe koolle ja tarjoa heille aitoa BBQ-elämystä. Hyvää ruokahalua!

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

10 + 11 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su 13.00-18.00

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686