Smokehouse Bros – Savustinhuoneen taikaa Tampereen ruokakulttuurissa

Paras savustettu ruoka Tampereella

Tervetuloa Smokehouse Brosin savustinhuoneelle, Tampereen ruokakulttuurin salaisuuteen! Jos olet etsinyt paikkaa, jossa voit nauttia herkullisesta ja laadukkaasta savustetusta ruoasta, olet tullut oikeaan paikkaan. Smokehouse Bros on Tampereen ravintola, joka erikoistuu korkealaatuisen savustetun ruoan ja gourmet-tuotteiden tarjoiluun. Olemme ylpeitä perinteistä savustustekniikasta, jota käytämme valmistaessamme ruokaa asiakkaillemme.

Tampereella savustaminen on pitkään ollut paikallisen ruokakulttuurin tärkeä osa, ja Smokehouse Bros on ollut tässä merkittävässä roolissa. Savustaminen on ruoanvalmistusmenetelmä, joka perustuu matalan lämpötilan käyttämiseen ja savun käyttöön ruoan maustamisessa. Tämä tekniikka antaa ruoalle ainutlaatuisen maun ja aromin, joka saa veden kielelle.

Terveellinen vaihtoehto herkuttelijoille

Smokehouse Brosilla uskomme terveellisen ruoan tärkeyteen ilman, että tarvitsee tinkiä maun tai laadun suhteen. Savustamamme ruoka on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia herkullisesta ruoasta, mutta samalla pitää huolta terveydestään. Savustusprosessi auttaa säilyttämään ruoan ravintoaineet samalla, kun se antaa sille rikkaan maun ja puoleensavetävän ulkonäön. Tältä osin Smokehouse Brosin savustetut ruoat tarjoavat parhaan mahdollisen vaihtoehdon niin terveysintoilijoille kuin ruoasta nautiskelijoillekin.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman savustettuja ruokia, kuten savustettua briskettiä, kanaa ja mausteista pulled porkia. Tuotteemme ovat valmistettu rakkaudella ja intohimolla ruoanlaittoon, ja jokainen suupala tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Olipa kyseessä ilta ravintolassamme ystävien kesken tai juhlatilaisuus, Smokehouse Brosin savustettu ruoka sopii kaikenlaisiin tilanteisiin.

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

3 + 3 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686