Smokehouse Bros: ravintola, joka tarjoaa savustettua laaturuokaa

Smokehouse Bros: Laatua ja savun makua tarjoava ravintola

Tervetuloa Smokehouse Brosin maailmaan – ravintolaan, joka tarjoaa korkealaatuista savustettua ruokaa ja herkullisia makuelämyksiä. Olipa kyseessä lounas tai illallinen, me Smokehouse Brosilla haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia hetkiä makujen maailmassa. Olemme ravintolayritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten savustettujen ruokien ja gourmet-tuotteiden tarjoamiseen.

Tutustu ruokalistamme monipuolisiin herkkuihin

Smokehouse Brosin ruokalista on koottu intohimolla ja tarkkuudella tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ja maukkaita ruokaelämyksiä. Meillä voit nauttia niin perinteisistä savustetuista herkuista kuin myös uusista ja mielenkiintoisista makuyhdistelmistä, jotka tekevät ruokalistastamme ainutlaatuisen.

Ruokalistaltamme löytyy monipuolisia vaihtoehtoja niin lihaa kuin kasviksia suosiville ruokailijoille. Tarjoamme muun muassa suussa sulavia savustettuja lihavaihtoehtoja, kuten mehevää porsaan ribsiä tai herkullista savustettua naudanlihaa.

Laatua ja makua – Smokehouse Brosin intohimo

Smokehouse Brosin intohimoina ovat laatu, makujen harmonia ja asiakastyytyväisyys. Haluamme tarjota vain parasta laatua, joka näkyy ja maistuu jokaisessa annoksessa. Siksi käytämme ruoanvalmistuksessa ainoastaan parhaita raaka-aineita ja perinteisiä savustusmenetelmiä, jotka tuovat ruokiimme ainutlaatuista makua ja savuisuutta.

Ylpeänä suomalaisena yrityksenä pyrimme myös tukemaan paikallisia tuottajia ja käyttämään kotimaisia raaka-aineita aina kun se on mahdollista. Näin varmistamme, että Smokehouse Brosin ruokailijat saavat nauttia aidoista suomalaisista makuherkuista, joissa laatu ja vastuullisuus kulkevat käsi kädessä.

Kun haluat kokea savustetun ruoan herkullisuuden ja nauttia laadukkaista makuelämyksistä, Smokehouse Bros on paikka, johon kannattaa suunnata. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan savun makua ravintolaamme.

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

13 + 10 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686