Smokehouse Bros: parasta savustettua ruokaa Tampereella

Savustettua ruokaa Tampereella

Tervetuloa Smokehouse Brosille, Tampereen parhaan savustettua ruokaa tarjoavan ravintolan maailmaan. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia savustettuja ruokia ja herkullisia gourmet-tuotteita. Valikoimamme on laaja ja monipuolinen, ja se tarjoaa taatusti unohtumattoman makuelämyksen jokaiselle ruokailijalle.

Savustaminen on käsityötä, johon me Smokehouse Brosilla panostamme suuresti. Käytämme vain parhaita raaka-aineita ja perinteisiä savustusmenetelmiä varmistaaksemme, että jokainen annos on täynnä ainutlaatuista makua ja aromia. Valtavan suosituksi nousseet savustetut erilaiset lihat tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Tuttuja herkkuja uudella twistillä

Smokehouse Bros on ylpeä siitä, että olemme moderni savustamo, joka perustuu perinteiseen käsityöhön. Tarjoamme tuttuja herkkuja, kuten savustettua briskettiä ja pulled porkia, mutta tuomme niihin myös oman persoonallisen twistimme.

Kokkimme ovat henkeen ja vereen ruoanlaiton ammattilaisia, jotka yhdistävät taidokkaasti perinteisen savustamisen nykyaikaisiin makuyhdistelmiin. Tuloksena on ruokalajeja, jotka saavat veden kielelle pelkästä ajatuksesta.

Smokehouse Brosin makumatka Tampereen herkullisuuteen

Smokehouse Brosin tavoitteena on tarjota asiakkaillemme unohtumattomia ruokakokemuksia. Joten, jos etsit savustettua ruokaa Tampereella, olet tullut oikeaan paikkaan. Astu sisään ravintolaamme ja lähde kanssamme makumatkalle Tampereen herkullisuuteen.

Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle enemmän kuin vain ruokaa – haluamme tarjota sinulle elämyksen, joka jättää jäljen mieleesi. Työskentelemme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja palautteiden pohjalta kehittääksemme tarjontaamme entistä makuelämyksellisemmäksi.

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

9 + 6 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686