Smokehouse Bros: nauti parhaista savustetuista ruoista

Koe savun maku Smokehouse Brosin savustetulla herkulla

Tervetuloa Smokehouse Brosin maailmaan, missä savun maku vie sinut ainutlaatuiselle makumatkalle. Tarjoamme laadukkaita savustettuja ruokia ja gourme-tuotteita, jotka tyydyttävät kaikkien ruokahalut. Smokehouse Bros on suomalainen yritys, joka on erikoistunut huippulaatuisiin savustettuihin herkkuihin sekä gourmet-tuotteisiin. Meillä on ylpeyttä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia makuelämyksiä.

Suomalaisen savustuksen taidokkaat makuelämykset

Me Smokehouse Brosilla tiedämme, että laadukkaiden raaka-aineiden valinta on avain maistuvien savustettujen ruokien valmistuksessa. Etsimme aina parhaita mahdollisia tuotteita ja käytämme tarkasti valittuja puulajeja saadaksemme ainutlaatuisen savun maun ruokiimme. Savustamme erilaisia herkkuja, kuten nautaa, kanaa ja possua, joiden maut ovat suorastaan taivaallisia.

Smokehouse Bros on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen vain parhaita savustettuja herkkuja. Käytämme perinteisiä savustustekniikoita, jotka ovat peräisin vuosisatojen takaa. Tämä tarkoittaa, että pyrimme säilyttämään autenttisen suomalaisen savustuksen perinteet ja samalla tuomaan esiin uusia ja mielenkiintoisia makuyhdistelmiä.

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

10 + 10 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686