Smokehouse Bros: gourmet-ruokaa, jolla on savun maku

Savun maku kulinaarisella huipentumalla

Smokehouse Bros on suomalainen yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden savustettujen ruokien ja gourmet-tuotteiden tarjoamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme unohtumattomia makuelämyksiä, jotka saavat aistit heräämään eloon. Herkulliset ruokamme sulattavat sydämet ja jättävät jälkeensä ikimuistoisia makuja.

Meiltä löydät laajan valikoiman savustettuja herkkuja. Jokainen tuotteemme on huolellisesti valmistettu käyttäen perinteisiä menetelmiä ja parhaita saatavilla olevia raaka-aineita. Tämä takaa, että ruoat säilyttävät ainutlaatuisen savun maun ja höyryävän tuoreuden jokaisessa suupalassa.

Tuoreutta ja laatua jokaisessa annoksessa

Smokehouse Bros on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen vain parasta. Panostamme laatuun ja tuoreuteen jokaisessa annoksessamme. Raaka-aineiden valinnassa suosimme paikallisia ja luomutuotteita, joiden alkuperä on todistetusti vastuullista ja kestävää. Näin voimme taata asiakkaillemme parhaat mahdolliset maku-elämykset samalla kuin tuemme kotimaista tuotantoa ja ympäristöystävällisiä arvoja.

Ravintolamme on suunniteltu tarjoamaan viihtyisä ja tunnelmallinen ympäristö, jossa asiakkaamme voivat nauttia ruoastamme ja viettää miellyttäviä hetkiä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa asiakaspalvelun korkeimman tason ja auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat annokset. Huomaavaista palvelua, maistuvaa ruokaa ja ainutlaatuista tunnelmaa – siitä on Smokehouse Bros tunnettu.

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

6 + 15 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686