Savustetun ruoan mestarit – Smokehouse Bros

Tervetuloa Smokehouse Brosin maailmaan! Olemme Suomen johtava yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten savustettujen ruokien ja herkullisten gourmet-tuotteiden tarjoamiseen. Olemme luoneet maineemme savustetun ruoan mestareina, tarjoten ainutlaatuisia makuja ja makuelämyksiä asiakkaillemme.

Smokehouse Bros on ylpeä suomalaisista juuristaan ja perinteistään, jotka näkyvät intohimossamme tuottaa laadukkaita ja maistuvia savustetuotteita. Käytämme vain parhaimpia raaka-aineita ja huolella valikoituja mausteita varmistaaksemme, että jokainen asiakas saa nauttia korkealaatuisista tuotteista, joissa maku on täydellinen.

Laadukkaat savustetut ruoat

Smokehouse Brosin valikoimaan kuuluu laaja valikoima erilaisia savustettuja ruokia. Olipa sitten kyseessä liha tai kana, meillä on tarjolla herkullisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Savustettu liha on erityisen suosittua asiakkaidemme keskuudessa, ja meillä onkin tarjolla mausteisia savustettuja ribsejä, mehukkaita pulled pork -annoksia ja paljon muuta.

Yksi suosituimmista tuotteistamme on savustettu brisket, joka on valmistettu huolellisesti tiloissamme. Savustamisprosessin aikana brisket saa ainutlaatuisen, savuisen maun, joka vie kielen mennessään. Tarjoamme myös monenlaisia lisukkeita, jotka täydentävät savustettujen ruokien makua ja tuovat ruokailuhetkeen ripauksen gourmet-luksusta.

Asiakaspalvelumme huippuluokkaa

Meille Smokehouse Brosilla asiakaspalvelu on ensiarvoisen tärkeää. Haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia makuelämyksiä ja varmistaa, että jokainen asiakas poistuu tyytyväisenä ja hyvän ruoan ilosta hymy huulillaan. Asiakkaamme ovat meille ystäviä, ja haluamme aina luoda positiivisia tunteita ja tuoda iloa heidän elämäänsä.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita. Olipa kyseessä ravintolan ruokalistalta löytyvät savustetut herkut tai erikoistilaukset tapahtumille, meillä on tarvittava osaaminen ja innostus tehdä jokaisesta tilaisuudesta ainutlaatuinen.

Tervetuloa nauttimaan savustetuista herkuistamme ja kokeilemaan taianomaista makumatkaa Smokehouse Brosin kanssa! Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä – me olemme täällä tuodaksemme sinulle makuelämyksiä, joita et tule unohtamaan. Anna savun ja mausteiden viedä sinut uudenlaiseen herkutteluun!

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

9 + 9 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686