Savustettua herkkuruokaa tarjoava ravintola Tampereella

Smokehouse Bros on savustettujen herkkuruokien ja gurmeetuotteiden erikoistunut ravintola Tampereella. Tarjoamme asiakkaillemme herkullisia makuelämyksiä aidoista, laadukkaista raaka-aineista valmistettuina. Tervetuloa nauttimaan savun ja maun taikaan ravintolaamme Tampereen sydämessä!

Tervetuloa Smokehouse Brosiin

Smokehouse Bros on ravintola, joka tarjoaa korkealaatuisia savustettuja ruokia ja gurmeetuotteita. Ravintolamme Tampereella yhdistää perinteisen savustamisen taidon moderniin keittiöosaamiseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia makuja ja kokemuksia. Ylpeänä suomalaisena yrityksenä haluamme jakaa perinteikkäät savustusmenetelmät ja makujemme herkulliset yhdistelmät laajemmalle yleisölle.

Makumatka savun hämyssä

Savustettu herkkuruoka on ruokakulttuurin aarre, joka sopii kaikille makujen ystäville. Smokehouse Bros ravintolassa Tampereella tuomme tämän perinteen lähellesi. Tarjoamme laajan valikoiman savustettuja herkkuja, kuten savustettua nautaa, kanaa ja possua. Jokainen ruokalaji on valmistettu huolella ja rakkautta ruokaan varmistaen, että saat nauttia täydellisestä maku- ja ruokaelämyksestä. Annoskoot ja ruokalajien yhdistelmät on taidolla suunniteltu tyydyttämään kaikenlaiset ruokahalut ja mieltymykset.

Smokehouse Bros on myös ylpeä siitä, että suurin osa raaka-aineistamme on lähituotettuja ja valmistettu kotimaisilla menetelmillä. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta laatua ja tukea samalla paikallista ruokakulttuuria ja kestävää kehitystä. Laajasta juomavalikoimastamme löydät varmasti täydellisen makuparin savustetuille herkuillemme.

Tervetuloa tutustumaan Smokehouse Brosin tarjontaan ravintolassamme Tampereella. Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa sinulle unohtumattoman ruokaelämyksen, jossa tasokas palvelu ja makujen taika kohtaavat. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme Tampereella mahdollisuuden maistaa laadukkaita savustettuja herkkuja. Olet lämpimästi tervetullut!

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

12 + 5 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686