Savustettu ruoka herkuttelun ytimessä Tampereella

Smokehouse Bros. – Savustettu ruoka herkuttelun ytimessä Tampereella

Tervetuloa Smokehouse Bros. -ravintolan herkulliselle savustetun ruoan ja autenttisen BBQ-elämyksen matkalle Tampereelle! Smokehouse Bros. on ravintola, joka tuo autenttiset Smokehouse- ja BBQ –perinteet kaikkien saataville. Meidän ruokalista sisältää täyteläisen kattauksen lihaa, kanaa, makkaroita ja kasviksia, jotka kaikki on valmistettu kypsentäen ne hitaasti ja matalalla lämmöllä, varjellen koko suun täyttävää makumaailmaa. Talon omaan tapaan valmistetut lisukkeet sekä mutkaton miljöö ja palvelu täydentävät autenttisen Yhdysvaltojen etelävaltioista lähtöisin olevan BBQ-elämyksen.

Herkulliset savustetut BBQ-ruoat

Ravintolamme ylpeyttä edustavat Mattila Brosin valmistamat savustetut ruoat. Mattila Bros. savustaa ruokamme omassa savustamossaan Ylöjärvellä, aivan Tampereen kupeessa. Yli 65-vuotisella perinteellä hitaasti ja lempeästi savustettu ruokamme tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Smokehouse-ruokamme kypsyvät perinteiseen tapaan ajan kanssa matalalla lämpötilalla ja leppeässä leppäsavussa. Tällä ainutlaatuisella valmistustavalla ruokamme saavat rikkaan savuaromin ja mehevän koostumuksen, joka sulaa suussa.

Oman savustamomme rauhassa ja rakkaudella valmistetut Smokehouse-ruoat ovat ravintoloidemme ydin. Tarjoamme vaihtoehtoja kaikille makumieltymyksille, sillä tuotevalikoimamme kattaa runsaan valikoiman lihaa, kanaa, makkaroita ja kasviksia. Voit valita esimerkiksi mehukkaan brisketin, savustetut ribsit tai mehevän pulled pork -annoksen. Huolella valitut raaka-aineet takaavat ruokaillesi ensiluokkaisen makuelämyksen.

Savustettujen herkkujen kumppanit

Smokehouse Bros. Ravintolassa asiakkaamme saavat annoksensa nopeasti ja helposti nautittavaksi ravintolan omalta koulutuksen saaneelta Smokehouse Masterilta. Smokehouse Master vastaa annostelusta ja leikkaa annokset asiakkaiden valinnan mukaan. Annosten koko on aina runsas ja täyttävä, jotta jokainen asiakas lähtee ravintolastamme tyytyväisenä ja onnellisen täynnä herkullista BBQ-ruokaa.

Smokehouse Bros. -ravintolamme ylpeyttä edustavat myös yhteistyökumppanimme Mattila Bros ja Poppamies. Mattila Bros vastaa pitkäaikaisella savustusperinteellään ruokiemme ainutlaatuisesta mausta. Yhdessä Poppamiehen kanssa suunnittelemme reseptimme ja maustamme ruuat täydellisiksi. Yhdistämällä osaamisemme ja intohimomme ruoanlaittoon pystymme tarjoamaan asiakkaillemme unohtumattomia makukokemuksia.

Tervetuloa Smokehouse Bros. ravintolaan Tampereelle nauttimaan savustetun BBQ-elämyksen ytimessä herkuttelusta! Tarjoamme sinulle ja seurueellesi unohtumattoman makumatkan, joka tyydyttää vaativammankin ruokailijan tarpeet. Kattava ruokalistasamme ja autenttinen miljöömme takaavat täydellisen BBQ-kokemuksen. Astu sisään Smokehouse Bros. -ravintolaan ja anna savun ja mausteiden viehättää sinut mukaansa!

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

6 + 8 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686