Savun makuinen herkkuhetki Smokehouse Brosin ravintolassa

Olemme Smokehouse Bros – savustausalan ekspertit

Tervetuloa Smokehouse Brosin ravintolaan, missä pääset nauttimaan savunmakuisesta herkkuhetkestä. Me Smokehouse Brosilla olemme ravintola, joka erikoistuu korkealaatuiseen savustettuun ruokaan ja gourmet-tuotteisiin. Palvelemme asiakkaitamme intohimolla ja tarjoamme ainutlaatuisen ruokakokemuksen, jossa savun maku yhdistyy tuoreisiin raaka-aineisiin ja taidokkaaseen käsityöhön.

Savun makua ja laadukkaita raaka-aineita

Smokehouse Brosin ravintolassa tarjoamme herkullisia ruokalajeja, jotka on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista. Panostamme laatuun ja käytämme vain tuoreimpia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita, jotta voimme taata makuelämyksen, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

Savustamiseen käytämme perinteisiä menetelmiä. Käytämme korkealaatuisia savustuspuruja, jotka antavat ruoalle hienostuneen savun maun. Valmistamme ruoan aina tuoretta tilauksen saapuessa, joten voit olla varma, että saat nauttia parhaista mahdollisista makuista.Ravintolassamme voit valita monipuolisesta ruokalistasta erilaisia annoksia, jotka sopivat kaikille makunystyröille.

Ainutlaatuinen ruokakokemus savun ystäville

Smokehouse Brosin ravintola tarjoaa ainutlaatuisen ruokakokemuksen savun ystäville. Huolellisesti valmistetut ja savustetut ruokalajit hemmottelevat makunystyröitäsi ja vievät sinut matkalle savun maailmaan. Yhdistämällä perinteiset savustusmenetelmät ja laadukkaat raaka-aineet, luomme ruokaa, joka ilahduttaa kaikkia aisteja.

Ravintolamme ilmapiiri on lämmin ja kutsuva, ja henkilökuntamme palvelee sinua aina ystävällisesti ja ammattitaitoisesti. Haluamme tarjota sinulle unohtumattoman ruokakokemuksen, joten pyrimme jatkuvasti kehittämään ja uudistamaan ruokalistaa tarjotaksemme sinulle parhaimman mahdollisen savunmakuisen herkkuhetken.

Tervetuloa nauttimaan savun makua ja ainutlaatuista ruokakokemusta!

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

11 + 12 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686