Ravintola Tampere – Tutustu Smokehouse Brosin ravintolaan Tampereella

Aitoa savuaromia Tampereen sydämessä

Tampere tunnetaan monipuolisesta ravintolatarjonnastaan, mutta Smokehouse Bros erottuu joukosta tarjoamalla aitoa savustettua BBQ-ruokaa suoraan Yhdysvaltojen etelävaltioista. Ravintolan erikoisuutena on pitkään ja matalalla lämmöllä savustetut lihat, jotka tarjoillaan asiakkaille tuoreina ja mehukkaina. Smokehouse Brosin ruokafilosofia perustuu laatuun ja aitoihin makuja, jotka saadaan aikaan perinteisillä menetelmillä ja ammattitaidolla.

Ravintolan sisustus heijastaa mutkatonta ja rentoa tunnelmaa, joka tekee siitä täydellisen paikan niin arki- kuin viikonloppulounaalle. Tampereella sijaitseva ravintola on helppo löytää ja se tarjoaa asiakkailleen unohtumattomia makuelämyksiä jokaisella vierailulla.

Smokehouse Brosin menu – Makujen juhlaa

Smokehouse Brosin menu on suunniteltu tyydyttämään kaikkein vaativimmatkin makunystyrät. Valikoima kattaa erilaiset lihat, kuten naudan brisket, pulled pork ja savustetut kanat. Lisäksi tarjolla on herkullisia makkaroita ja monipuolisia kasvisvaihtoehtoja. Jokainen annos valmistetaan huolella valitusta raaka-aineista, jotka savustetaan yli 65 vuoden kokemuksella.

Erityisen suosittuja ovat ravintolan omat lisukkeet, kuten coleslaw, maissileipä ja BBQ-kastikkeet, jotka täydentävät pääruokien makuja. Kaikki lisukkeet valmistetaan talon omassa keittiössä päivittäin tuoreista aineksista.

Missä ja milloin?

Smokehouse Bros sijaitsee helposti saavutettavalla paikalla Tampereella, ja se on avoinna tiistaista torstaihin kello 11.00-20.00, perjantaisin 11.00-21.00 ja lauantaisin 12.00-21.00. Sunnuntaisin ja maanantaisin ravintola on suljettu, joten viikonloppuna kannattaa hyödyntää laajennetut aukioloajat.

Keittiö sulkeutuu 30 minuuttia ennen ravintolan sulkemisaikaa, joten suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin, jotta ehdit nauttia rauhassa savustettujen herkkujen valikoimasta.

Yhteenveto

Smokehouse Bros tarjoaa Tampereella ainutlaatuisen BBQ-kokemuksen, joka perustuu vuosikymmenten savustusperinteeseen ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Olitpa sitten lihan ystävä tai kasvissyöjä, löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon Smokehouse Brosin monipuolisesta menusta. Tule ja koe aito amerikkalainen BBQ Tampereen sydämessä!

Käy tutustumassa Smokehouse Brosin tarjontaan ja varaa pöytäsi jo tänään, jotta pääset nauttimaan rennosta tunnelmasta ja erinomaisesta ruoasta ystäviesi tai perheesi kanssa.

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

15 + 5 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686