Ravintola Tampere – Tutustu Smokehouse Brosin ainutlaatuiseen ravintolaan Tampereella

Ainutlaatuinen BBQ-kokemus Tampereella

Tampereen sydämessä sijaitseva Smokehouse Bros tarjoaa aitoa BBQ-elämystä suoraan Yhdysvaltojen etelävaltioista. Ravintolan erikoisuutena on pitkään ja matalalla lämmöllä savustetut lihat, jotka tarjoillaan perinteisten lisukkeiden kera. Tämä ainutlaatuinen makumatka vie sinut suoraan autenttisen barbecue-ruoan juurille.

Smokehouse Brosin ruokalista on suunniteltu tyydyttämään kaikkien lihan ystävien toiveet. Valikoimaan kuuluu erilaisia lihoja, kuten naudan briskettiä, ribsejä ja savustettua kanaa, jotka kaikki valmistetaan omassa savustamossa Ylöjärvellä. Lihan savustusprosessi kestää useita tunteja, mikä takaa sen, että maku on kerrassaan vertaansa vailla.

Smokehouse Brosin illallinen

Iltaisin Smokehouse Bros muuttuu rennoksi kohtaamispaikaksi, jossa ystävät ja perheet kokoontuvat nauttimaan laadukkaasta BBQ-ruoasta ja viihtyisästä tunnelmasta. Ravintola on avoinna tiistaista torstaihin kello 20.00 saakka ja perjantaisin sekä lauantaisin kello 21.00 saakka, tarjoten täydellisen ympäristön rentouttavalle illanvietolle.

Erityisesti iltaisin Smokehouse Bros panostaa elämyksellisyyteen. Asiakkaat voivat seurata, kuinka Smokehouse Master valmistelee ja leikkaa lihat taidokkaasti. Tämä lisää ruokailukokemuksen interaktiivisuutta ja antaa asiakkaille mahdollisuuden oppia lisää savustusprosessista ja lihan käsittelystä.

Smokehouse Brosin erikoisuudet

Jokainen annos Smokehouse Brosissa on valmistettu huolella ja rakkaudella, mikä näkyy ja maistuu lopputuloksessa. Erityisen suosittuja ovat talon omat kastikkeet ja mausteet, jotka on kehitetty yhteistyössä maustamiskumppani Poppamiehen kanssa. Nämä kastikkeet täydentävät savustettujen lihojen makua täydellisesti.

Lisäksi ravintola tarjoaa kausittain vaihtuvia erikoisuuksia, jotka hyödyntävät paikallisia raaka-aineita ja tuovat esille sesongin parhaat maut. Näin asiakkaat pääsevät nauttimaan uusista makuelämyksistä joka kerta, kun he astuvat Smokehouse Brosin ovesta sisään.

Yhteenveto

Smokehouse Bros tarjoaa Tampereella ainutlaatuisen BBQ-kokemuksen, joka perustuu pitkäaikaiseen perinteeseen ja intohimoon laadukasta ruokaa kohtaan. Olitpa sitten lihan ystävä tai kasvisruokien suosija, löydät varmasti jotain mieleistäsi Smokehouse Brosin monipuoliselta ruokalistalta. Tule ja koe aito BBQ-elämys Tampereen sydämessä!

Ravintolan aukioloajat ja erikoistarjoukset löydät Smokehouse Brosin verkkosivuilta tai seuraamalla heitä sosiaalisessa mediassa. Tervetuloa herkuttelemaan!

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

5 + 8 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686