Parhaat savustetut possuruoat Tampereella

Savustus ruoanlaiton menetelmänä

Savustaminen on pitkään ollut arvostettu ruoanlaiton menetelmä, joka antaa ruoalle ainutlaatuisen maun ja aromin. Savustettuja ruokia voi nauttia sellaisenaan tai ne toimivat erinomaisesti osana monipuolista ateriaa. Savustuksessa ruoka altistetaan hitaasti ja matalassa lämpötilassa savulle, joka antaa sille herkullisen savun maun ja pitää samalla ruoan mehukkaana.

Smokehouse Bros on suomalainen ravintola, joka on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia savustettuja ruokia ja gourmet-tuotteita. Panostamme huolelliseen valmistusprosessiin ja valitsemme tarkkaan raaka-aineet varmistaaksemme asiakkaille parhaan mahdollisen makuelämyksen. Ravintolassamme Tampereella tarjoamme erinomaisia savustettuja possuruokia, jotka takaavat unohtumattoman ruokailukokemuksen.

Herkulliset savustetut possuruoat

Smokehouse Brosin ravintolassa Tampereella voit nauttia laajasta valikoimasta herkullisia savustettuja possuruokia. Tarjoilemme niitä eri tavoin valmistettuna, jotta jokaisen ruokailijan makuun löytyy jotakin. Kokeile esimerkiksi savustettua possun ribsiä, joka on mehevä ja täynnä makua. Ribsit kypsennetään matalassa lämpötilassa niin, että liha irtoaa luistaan ja sulaa suussa. Ribsejä tarjoillaan useiden erilaisten kastikkeiden ja lisukkeiden kanssa, joten voit räätälöidä annoksen täysin omien mieltymystesi mukaan.

Toinen suosittu vaihtoehto savustetuissa possuruoissamme on pulled pork eli revitty possu. Revitty possu valmistetaan pitkään savustamalla, jolloin liha muuttuu pehmeäksi ja helposti revittäväksi. Tämä lopputulos saavutetaan hitaalla ja matalassa lämpötilassa tapahtuvalla savustuksella, joka antaa lihalle upean savun maun. Se sopii myös mainiosti erilaisten salaattien kera.

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

11 + 14 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686