Parhaat savustetut herkut Tampereella: Smokehouse Brosin tarina

Autenttista savustettua herkkua Tampereella

Tervetuloa Smokehouse Brosin maailmaan – ravintolaan, joka tunnetaan autenttisista Smokehouse- ja BBQ-perinteistään. Smokehouse Bros. on sitoutunut tarjoamaan Tampereella laadukkaita savustettuja herkkuja, jotka takaavat unohtumattoman makuelämyksen.

Ravintolan ruokalista on täyteläinen kattaus lihaa, kanaa, makkaroita ja kasviksia, jotka on valmistettu hitaasti ja matalalla lämmöllä. Tämä takaa suun täyttävän makumaailman, joka vie sinut suoraan Yhdysvaltojen etelävaltioihin. Smokehouse Brosin omassa savustamossa Ylöjärvellä valmistetaan yli 65-vuotisella perinteellä hitaasti savustettua ruokaa. Kypsyminen tapahtuu perinteiseen tapaan ajan kanssa matalassa lämpötilassa ja lempeässä leppäsavussa. Jokainen savustettu herkkumme tarjoaa palan savustustaidon historiaa ja rakkautta ruoanlaittoon.

Tampereen barbeque-elämys

Tampere on täynnä unohtumattomia barbeque-elämyksiä, ja Smokehouse Brosin ravintolat tuovat kaupunkiin oman erityisen palansa. Olipa kyseessä sitten herkullinen savustettu ribsiannos, mehevät burgerit tai suussa sulavat makkarat, Smokehouse Brosin tarjoamat ruoat tyydyttävät varmasti kaikkien barbeque-ruokaa rakastavien makunystyrät.

Tampere Jazz Happening tarjoaa myös loistavan tilaisuuden yhdistää musiikki ja herkullinen ruoka. Smokehouse Brosin ravintolat luovat täydellisen ympäristön nauttia korkeatasoisesta jazz-musiikista samalla, kun herkuttelet savustetuilla herkuilla. Ravintoloidemme mutkaton miljöö ja palvelu varmistavat, että voit rentoutua ja nauttia täysin rinnoin. Kokeile esimerkiksi savustettua brisket-annosta tai maistuvaa pulled porkia Tampere Jazz Happeningin aikana ja anna musiikin ja ruoan yhteisen sävelen viedä sinut mennessään.

Smokehouse Brosin tarjoama BBQ-elämys

Smokehouse Brosin ruokien täyteläiseen makuun vastaavat Mattila Brosin pitkä savustusperinne ja yhdessä maustamiskumppani, Poppamiehen, kanssa suunnitellut reseptit. Tämä yhdistelmä takaa ruokiemme ainutlaatuisen makuelämyksen. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme nopean ja helpon tavan nauttia savustetuista herkuistamme. Ravintolassamme asiakkaamme saavat annoksensa nopeasti ja helposti nautittavaksi, sillä meillä on oma koulutuksen saanut Smokehouse Master, joka leikkaa ja annostelee annokset asiakkaiden valinnan mukaan.

Smokehouse Bros on paikka, jossa autenttiset savustetut herkut yhdistyvät rennon amerikkalaiseen palveluun. Haluamme tarjota Tampereen asukkaille ja vierailijoille unohtumattoman BBQ-elämyksen, joka jättää jälkensä makumuistoihin. Tervetuloa nauttimaan savustetuista herkuista, jotka herättävät ruoanlaiton perinteet henkiin, ja anna meidän palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

15 + 7 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686