Paras pulled pork – miten valmistaa Smokehouse Brosin tyyliin

Löydä paras pulled pork – Smokehouse Brosin tyyliin

Smokehouse Bros on Suomen johtava yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden savustettujen ruokien ja hienostuneiden tuotteiden tarjoamiseen. Yksi suosituimmista ja ikonisimmista tuotteistamme on herkullinen pulled pork, joka saa suut loksahtamaan auki. Tässä artikkelissa jaamme kanssasi vinkkejä ja ohjeita siitä, miten voit valmistaa oman pulled pork -annoksesi Smokehouse Brosin tyyliin. Lue eteenpäin ja valmistaudu herkulliseen makumatkaan!

Mikä tekee laadukkaasta pulled porkista?

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka tekevät pulled porkista upean, on raaka-aineen laatu. Smokehouse Bros käyttää aina korkealaatuista kypsää porsaanlihaa, joka valitaan huolellisesti suomalaisilta tiloilta. Liha on mehukasta, mureaa ja täynnä makua. Paras pulled pork syntyykin parhaista raaka-aineista.

Sen lisäksi, että raaka-aine on laadukasta, koko valmistusprosessi vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja tarkkuutta. Liha marinoituu mausteissa pitkään ennen savustamista, jotta maut imeytyvät syvälle lihaan. Savustusprosessissa käytämme aitoa puuhiiltä ja huolehdimme, että liha saa savun maistua juuri sopivasti. Tämä tuo pulled porkille ainutlaatuisen savuisen luonteen, joka on Smokehouse Brosin tavaramerkki.

Pulled porkin valmistus kotona

Onneksi voit nyt nauttia erinomaisesta pulled porkista myös kotikeittiössäsi! Seuraavaksi jaamme kanssasi helpon reseptin, jonka avulla voit valmistaa oman pulled pork -annoksesi Smokehouse Brosin tyyliin.

Aloita hankkimalla laadukas porsaanpaisti, joka on marmorointitapahtunut ja vähärasvainen. Halutessasi voit käyttää myös possunposkea tai lapaa. Valmista marinadi sekoittamalla yhteen suolaa, sokeria, paprikaa, valkosipulijauhetta, sipulijauhetta, mustapippuria ja muita lempimausteitasi. Hiero marinadi huolellisesti paistin pintaan ja anna sen marinoitua jääkaapissa vähintään kahdeksan tuntia tai mieluummin yön yli.

Seuraavana päivänä voit valmistaa savustusgrillin valmiiksi. Kuumenna grilli noin 110-120 asteeseen. Aseta liha grilliritilälle ja aseta savustuslastut grillin hiilien päälle. Anna lihan savustua kannen alla noin 8-10 tuntia, kunnes sen sisälämpötila on noin 90-95 astetta. Kääri liha tiiviisti folioon ja anna sen vetäytyä noin puoli tuntia ennen sen revittämistä.

Revitä liha kahdella haarukalla tai käsin haluamasi kokoisiksi suikaleiksi. Nauti pulled pork sellaisenaan tai kokeile sitä esimerkiksi hampurilaisen välissä tai tortillassa. Anna mielikuvituksesi lentää – pulled pork on monipuolinen raaka-aine, joka sopii lukemattomiin herkullisiin ruokalajeihin.

Smokehouse Bros suosittelee nauttimaan herkullisen pulled porkin perheen ja ystävien kanssa hyvässä seurassa. Tarjoa kaveriksi esimerkiksi itsetehtyjä coleslaw-salaattia, tuoreita sämpylöitä tai mehevää maissileipää. Herkuttelu voi alkaa!

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

14 + 4 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686