Paras grilliruoka: Tutustu Smokehouse Brosin valikoimaan ja löydä suosikkisi

Tutustu Smokehouse Brosin autenttiseen BBQ-kokemukseen

Smokehouse Bros tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen, joka perustuu Yhdysvaltojen etelävaltioiden BBQ-perinteisiin. Ravintolan sydämessä on leppäsavussa hitaasti kypsytetyt lihat, jotka tarjoillaan asiakkaille suoraan savustamosta. Tämä menetelmä takaa lihojen mehevyyden ja syvät savuaromit, jotka ovat BBQ-ruoan tunnusmerkkejä.

Ravintolan erikoisuutena on, että jokainen annos valmistetaan huolella ja ammattitaidolla. Smokehouse Master varmistaa, että jokainen asiakas saa juuri sellaisen annoksen kuin haluaa, olipa kyseessä sitten täyteläinen brisket tai suussa sulavat ribsit. Lisäksi talon omat kastikkeet ja lisukkeet täydentävät aterian, tuoden siihen omaleimaista twistiä.

Löydä oma suosikkisi Smokehouse Brosin monipuolisesta valikoimasta

Smokehouse Brosin menu tarjoaa laajan valikoiman erilaisia grilliherkkuja, jotka sopivat niin lihan ystäville kuin kasvissyöjillekin. Valikoimaan kuuluu useita eri lihavaihtoehtoja, kuten suositut pulled pork ja savustetut kanankoivet, sekä herkulliset kasvisvaihtoehdot.

Asiakkaat voivat valita myös erilaisia lisukkeita, kuten maalaisranskalaisia, coleslaw’ta tai maissileipää, jotka kaikki valmistetaan ravintolan omassa keittiössä. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen ateriakokonaisuus on yhtä laadukas ja makuhermoja hivelevä.

Nauti rennosta tunnelmasta ja nopeasta palvelusta

Smokehouse Brosin ravintolassa asiakkaat voivat nauttia aidosta BBQ-tunnelmasta rennossa ja mutkattomassa ympäristössä. Ravintolan sisustus ja miljöö heijastavat amerikkalaista grillikulttuuria, ja ystävällinen henkilökunta varmistaa, että jokainen vierailu on miellyttävä.

Vaikka ruoka valmistetaan perinteitä kunnioittaen ja aikaa käyttäen, palvelu on suunniteltu olemaan nopeaa ja tehokasta. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia herkullisesta grilliruoasta ilman pitkiä odotusaikoja, olipa kyseessä lounas kesken työpäivän tai illallinen ystävien kanssa.

Käytännön tietoa ravintolasta

Smokehouse Bros sijaitsee helposti saavutettavassa paikassa Tampereen keskustassa. Ravintola on avoinna tiistaista lauantaihin, ja keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa. Lounasaika tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua Smokehouse Brosin tarjontaan edullisemmin hinnoin.

Ravintola on suljettu maanantaisin ja sunnuntaisin, joten suunnittele vierailusi muina päivinä. Varmistaaksesi paikkasi, voit tehdä pöytävarauksen etukäteen, erityisesti viikonloppuisin, jolloin kysyntä on suurimmillaan.

 

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

13 + 14 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686