Nauti herkullisista savustetuista ruoista Smokehouse Brosilla

Nauti savuisesta herkuttelusta Smokehouse Brosilla

Tervetuloa Smokehouse Brosin maailmaan, Suomen ensiluokkaiseen yritykseen, joka on erikoistunut laadukkaiden savustettujen ruokien ja gourmet-tuotteiden tarjoamiseen. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia ja herkullisia savustettuja ruokia, jotka hurmaavat makunystyrät ja jättävät unohtumattoman jälkimaun.

Taiteellinen savustustaidon mestariteos

Smokehouse Brosin pitkäaikaiset kokemus ja intohimo savustamista kohtaan näkyy jokaisessa valmistamassamme ruokatuotteessa. Käytämme perinteisiä savustusmenetelmiä yhdistettynä moderniin keittiötaitoon, jotta voimme tarjota asiakkaillemme tinkimättömän laadun ja makuelämyksen.

Jokainen savustettu ruokamme läpäisee tarkat laatukontrollit ja käyttää vain parhaita raaka-aineita. Olipa kyseessä suussa sulava savustettu brisket, mehevä BBQ-ribsi tai herkullinen savustettu kana, voit luottaa siihen, että jokainen annoksemme on valmistettu rakkaudella ja omistautumisella.

Syvyyksissä piilevä makuherkkujen aarreaitta

Smokehouse Brosilta löydät enemmän kuin vain tavallisia savustettuja ruokia. Me uskomme nautinnolliseen ruokailukokemukseen ja haluamme tarjota asiakkaillemme monia muita herkullisia vaihtoehtoja. Valikoimaamme kuuluvat myös käsin valmistetut savustetut makkarat, omatekoiset marinadit sekä erilaiset gourmet-tuotteet, jotka täydentävät täydellisesti savustettuja herkkuja.

Haluamme, että jokainen asiakas löytää meiltä omat suosikkinsa ja pääsee nauttimaan savustamisen hienoudesta. Voit luottaa siihen, että Smokehouse Bros tarjoaa sinulle unohtumattoman makuelämyksen, josta voit nauttia yhdessä läheistesi kanssa.

Olemme ylpeitä asemastamme suomalaisella ravintola-alalla ja olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja palvelua. Meidän savuiset herkkumme ovat herkullisia maisteltavia, jotka tyydyttävät ruokahalusi ja jättävät sinut haluamaan lisää. Tule vierailemaan liikkeessämme tai tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme – olet aina tervetullut Smokehouse Brosille!

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

12 + 11 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686