Miksipä et kokeilisi makkarapaloja Tampereella?

Tampere on täynnä herkullisia ravintoloita joista voit valita, mutta mikä olisi parempi valinta kuin Smokehouse Brosin makkarapalat? Tampereella on paljon tarjottavaa kun etsit laadukasta grilliruokaa, ja meidän herkkumakkarapalamme erottuvat joukosta. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen makuelämyksen, jollaista et tule saamaan muualta.

Smokehouse Bros on suomalainen ravintola-alan yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisiin savustettuihin ruokiin ja gurmeetuotteisiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme makuelämyksiä, jotka jättävät ikimuistoisen jäljen. Makkarapalamme ovat täydellinen esimerkki lähituotannosta ja huippuluokan laadusta.

Laadukasta grilliruokaa Tampereelta

Kun etsit laadukasta grilliruokaa Tampereella, on tärkeää löytää ravintola, joka ymmärtää todellisen BBQ:n perinteen ja maut. Smokehouse Brosin makkarapalat tarjoavat juuri sitä. Käytämme parhaita raaka-aineita luodaksemme täydellisen grilliruoan.

Tampereella on monia vaihtoehtoja, mutta meidän makkarapalamme erottuvat joukosta. Ne on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista. Palvelumme ei rajoitu pelkästään ruoan tarjoamiseen. Me haluamme tarjota sinulle unohtumattoman kokemuksen, joka tekee vierailustasi Tampereella vieläkin mieleenpainuvamman.

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

3 + 14 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686