Maistuvaa savustettua ruokaa tarjoava ravintola

Savustustaiteen saloja ravintolaan

Tervetuloa maistamaan taivaallisen savustetun ruoan herkkuja ravintolaamme! Smokehouse Bros on suomalainen ensiluokkainen yritys, joka erikoistuu korkealaatuisten savustettujen ruokien ja herkkutuotteiden tarjoamiseen. Meidän ravintolassamme saat kokea savustustaiteen salat ja sukeltaa makumatkalle, joka jättää jälkensä mieleesi.

Savun taikuutta lautasellasi

Smokehouse Brosin ravintolassa pääset nauttimaan aidon savustuksen tuoman maun ja aromin. Olemme mestareita savustustaidossa, ja käytämme huolella valittuja puulajeja, jotka antavat ruoallemme ainutlaatuisen ja houkuttelevan maun. Olipa kyseessä sitten brisket, porsaan ribsit tai kananrinta, jokainen annoksemme on saanut savun taikavoimaa, joka kohottaa makuelämyksen aivan uudelle tasolle.

Ravintolassamme panostamme paitsi makuelämysten tarjoamiseen myös korkealaatuiseen ruoanlaittoon. Käytämme ainoastaan parhaita raaka-aineita, ja valmistamme ruokamme rakkaudella ja huolellisuudella. Haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia hetkiä ruoan äärellä, ja siksi jokainen annoksemme on viimeistelty tarkkuudella ja taiteellisella silmällä.

Täydellinen kattaus nautinnon hetkiin

Ravintolassamme ei tarjota ainoastaan herkullista savustettua ruokaa, vaan myös täydellistä kattausta nautinnon hetkiin. Meillä voit hemmotella itseäsi laajan valikoiman juomia, jotka on tarkoin valittu täydentämään savustetun ruoan makua ja nautintoa. Olipa suosikkisi sitten olut, siideri tai alkoholiton vaihtoehto, meiltä saat aina sopivan juoman makuelämystesi täydentämiseksi.

Jotta jokainen asiakas voi nauttia savustetusta ruoastaan täysin siemauksin, tarjoamme myös vaihtoehtoja erityisruokavalioita noudattaville. Olit sitten vegaani, gluteenitonta ruokavaliota noudattava tai laktoosi-intolerantti, meillä kaikki pääsevät osaksi savustettujen herkkujen ilotulitusta. Kerro vain tarjoilijallemme erityistoiveistasi, niin luomme juuri sinulle sopivan makumatkan.

Tule siis tutustumaan savustustaiteen saloihin ravintolaamme, ja anna meidän viedä sinut makumatkalle, joka herättää kaikki aistisi. Smokehouse Brosin ravintola on täydellinen paikka niille, jotka arvostavat laatua, makuelämyksiä ja ainutlaatuisia hetkiä ruoan äärellä.

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

15 + 9 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686