Laatuliha Tampere – Herkuttele Smokehouse Brosin tarjoamalla laadukkaalla lihalla Tampereella

Tutustu Smokehouse Brosin BBQ-perinteisiin

Smokehouse Bros tuo Tampereelle aitoa amerikkalaista BBQ-kulttuuria. Ravintolan erikoisuutena on pitkään ja matalalla lämmöllä savustetut lihat, jotka tarjoillaan asiakkaille suoraan savustamosta. Tämä menetelmä takaa lihojen mehevyyden ja syvät maut, jotka vievät makunystyräsi matkalle Yhdysvaltojen etelävaltioihin.

Ravintolan lihat valmistetaan perinteitä kunnioittaen, käyttäen yli 65 vuoden kokemusta ja taitoa. Liharuokien valmistuksessa käytetään leppäsavua, joka antaa ruoille niiden tunnusomaisen aromin. Smokehouse Brosin keittiössä jokainen annos valmistetaan huolella ja rakkaudella, varmistaen, että jokainen suupala on täynnä makua.

Smokehouse Brosin ruokalista – Lihaa monessa muodossa

Smokehouse Brosin ruokalista tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liharuokia. Valikoimaan kuuluvat niin perinteiset ribsit ja pulled pork kuin myös makkara- ja kanavaihtoehdot. Jokainen lihatuote on valmistettu omassa savustamossa, joka sijaitsee Ylöjärvellä, Tampereen lähellä.

Ravintolan menu on suunniteltu tyydyttämään kaikenlaiset lihan ystävät. Voit valita annoksesi suoraan listalta tai pyytää Smokehouse Masteria suosittelemaan päivän parhaita paloja. Lisäksi tarjolla on talon omia lisukkeita, kuten coleslaw’ta ja maissileipää, jotka täydentävät aterian autenttisen BBQ-kokemuksen.

Elämyksellinen ruokailuhetki Smokehouse Brosissa

Smokehouse Bros ei ole vain ravintola, vaan kokonaisvaltainen elämys. Ravintolan miljöö on suunniteltu heijastamaan rentoa ja mutkatonta tunnelmaa, joka on ominaista etelävaltioiden BBQ-paikoille. Asiakkaat voivat nauttia ateriansa viihtyisässä ympäristössä, jossa jokainen yksityiskohta tukee autenttista tunnelmaa.

Ravintolan palvelu on nopeaa ja ystävällistä, ja Smokehouse Master varmistaa, että jokainen asiakas saa juuri sellaisen aterian kuin haluaa. Olitpa sitten lihan suurkuluttaja tai satunnainen herkuttelija, Smokehouse Bros tarjoaa sinulle unohtumattoman makuelämyksen.

Smokehouse Brosin sitoutuminen laatuun

Laatu on avainsana Smokehouse Brosin toiminnassa. Kaikki lihatuotteet ovat peräisin luotettavilta toimittajilta, ja ne savustetaan paikan päällä omassa savustamossa. Pitkä savustusprosessi ja tarkkaan valitut mausteet takaavat, että jokainen annos on täynnä makua ja laatua.

Ravintolan henkilökunta on koulutettu huolehtimaan, että jokainen asiakas saa parasta mahdollista palvelua ja ruokaelämystä. Smokehouse Brosin tavoitteena on tarjota jokaiselle asiakkaalle aito ja unohtumaton BBQ-kokemus, joka saa heidät palaamaan yhä uudelleen.

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

5 + 10 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686