Laadukkaat barbecue-ruoat Tampereen alueella

Laadukkaat barbecue-ruoat Tampereen alueella

Smokehouse Bros. on ravintola, joka tuo autenttiset Smokehouse- ja BBQ-perinteet kaikkien saataville Tampereen alueella. Me Smokehouse Brosilla olemme omistautuneet tarjoamaan korkealaatuisia BBQ-ruokia ja ainutlaatuisen BBQ-elämyksen asiakkaillemme. Tampereella voit nauttia herkullisista barbecue-ruoista, joilla on taatusti ylittämätön maku.

Savustuksen taikuutta lähellä Tampereen sykettä

Ravintolamme ravitsevat maistuvat barbecue-ruoat savustaa Mattila Bros. Ylöjärvellä, aivan Tampereen kupeessa. Omassa pitkäaikaisella kokemuksella toimivassa savustamossamme valmistetaan ruokaa yli 65-vuotisilla perinteillä. Käytämme hitaan ja lempeän savustuksen tekniikkaa, joka varmistaa ruuan täydellisen maun ja rakenteen. Tämä perinteinen savustusmenetelmä on keskeinen osa Smokehouse Brosin ravintoloiden identiteettiä.

Monipuolinen BBQ-elämys Tampereella

Smokehouse Brosin BBQ-ruokalistalta löydät täyteläisen valikoiman herkullisia liha- ja kana-annoksia, maukkaita makkaravaihtoehtoja sekä maukkaita kasvisvaihtoehtoja. Kaikki ruoat valmistetaan hitaasti ja matalassa lämmössä, jotta niiden täyteläinen maku ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Meidän BBQ-elämyksemme ei ole täydellinen ilman talon omia erityisesti valmistettuja lisukkeita, jotka täydentävät annokset täydellisesti.

Tampere Jazz Happening ja BBQ-elämyksen sulautuminen

Yksi ainutlaatuisista ideoistamme on yhdistää Tampereen kuuluisa Jazz Happening BBQ-elämykseen. Tampere Jazz Happening on arvostettu ja suosittu tapahtuma, joka tuo yhteen musiikin ystävät eri puolilta maailmaa. Me Smokehouse Brosilla haluamme tarjota jazzin ystäville unohtumattoman BBQ-elämyksen Tampereen kupeessa. Voit tulla nauttimaan herkullisesta BBQ-ruoasta ja samalla ihailla live-jazzia, joka soi taustalla. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä takaa unohtumattoman illan täynnä herkullista ruokaa ja upeaa musiikkia.

Tervetuloa Smokehouse Brosin BBQ-elämykseen Tampereella!

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota Tampereen alueella laadukkaita BBQ-ruokia ja aitoja Smokehouse-perinteitä. Meidän ravintolamme tarjonta on suunniteltu tyydyttämään kaikkien BBQ-ruokien ystävien makunystyrät. Smokehouse Brosin BBQ-elämys on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat kokea mitä herkullisin BBQ-ruoka Tampereella. Tule vierailemaan ravintolassamme ja anna meidän hemmotella sinua unohtumattomalla BBQ-elämyksellä!

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

3 + 7 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686