Laadukkaan savustetun ruoan salaisuudet Tampereella

Laadukkaan savustetun ruoan salaisuudet Tampereella

Smokehouse Bros. on ravintola, joka tuo autenttiset Smokehouse- ja BBQ -perinteet kaikkien saataville Tampereella. Haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattoman makuelämyksen laadukkaan savustetun ruoan parissa. Kuinka voimme taata tämän? Seuraavaksi paljastamme sinulle Tampereen parhaan savustetun ruoan salaisuudet.

Laadukkaat raaka-aineet ja perinteinen savustusmenetelmä

Smokehouse Bros. käyttää ainoastaan parhaimpia raaka-aineita ruokiensa valmistuksessa. Meillä on ylpeys käyttää Mattila Brosin savustamossa valmistettuja, yli 65-vuotisella perinteellä hitaasti savustettuja ruokia. Jokainen annoksemme kypsyy rauhassa matalalla lämpötilalla ja leppeässä leppäsavussa, jolla luodaan ainutlaatuinen ja täyteläinen makumaailma.

Laadukkaan savustetun ruoan valmistus vaatii aikaa ja sitoutumista. Mattila Brosin pitkä savustusperinne yhdistettynä maustamiskumppani Poppamiehen suunnittelemiin resepteihin takaa, että jokainen suupala on täynnä autenttista BBQ-makua. Omat savustamomme sijaitsevat aivan Tampereen kupeessa, mikä tarkoittaa, että tarjoamme paikallisesti valmistettua huippulaatuista savustettua ruokaa.

Savustetun BBQ-elämyksen kruunaa Smokehouse Master

Smokehouse Bros. panostaa myös erinomaiseen asiakaspalveluun. Ravintolassamme annoksesi valmistaa koulutuksen saanut Smokehouse Master, joka leikkaa ja annostelee ruoat asiakkaiden valinnan mukaan. Tämä takaa sen, että saat täydellisesti valmistettua savustettua BBQ-ruokaa nopeasti ja helposti nautittavaksi. Smokehouse Masterimme tuntevat ruokamme ja pitävät huolen siitä, että jokainen annos on täynnä makua ja ravintolan Smokehouse Brosin omaa sielua.

Smokehouse Bros. on Tampereen paikallinen ravintola, joka tuo savustetun ruoan herkut kaikkien ulottuville. Me uskomme laadun voimaan ja siksi panostamme korkealaatuisten raaka-aineiden käyttöön sekä perinteisten savustusmenetelmien noudattamiseen. Tervetuloa Smokehouse Brosiin Tampereelle ja koe aito savustetun BBQ-ruoan lumoava makumaailma.

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

8 + 13 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686