Kuinka valmistaa savustettua ruokaa Tampereella

Mikä tekee savustetusta ruoasta Tampereella erityisen herkullista?

Smokehouse Bros on ylpeä tarjotessaan Tampereella korkealaatuista savustettua ruokaa ja gourmet-tuotteita. Meidän tavoitteenamme on tarjota unohtumaton makuelämys asiakkaillemme. Mutta mikä tekee savustetusta ruoasta Tampereella niin erityisen herkullista?

Ensinnäkin, käytämme vain parhaita raaka-aineita valmistaessamme savustettua ruokaa. Laadukkaat lihat ja tuoreet kala- ja äyriäistuotteet takaavat sen, että jokainen suupala on täynnä makua ja ravintoa. Jokainen Smokehouse Brosin tuote on huolellisesti valmistettu ja valikoidut raaka-aineet käyvät läpi tiukan laadunvalvonnan, jotta voimme taata asiakkaillemme parhaan mahdollisen makukokemuksen.

Tutustu ainutlaatuiseen savustuskokemukseen Tampereella

Smokehouse Bros on luonut Tampereella ainutlaatuisen savustuskokemuksen, joka vetoaa kaikkiin ruoan ystäviin. Meillä et pelkästään nauti herkullisesta savustetusta ruoasta, vaan saat myös mahdollisuuden tutustua savustamisen saloihin ja oppia uusia taitoja. Tarjoamme savustuskursseja ja tapahtumia, joissa pääset itse kokeilemaan savustamista ammattilaisten johdolla.

Smokehouse Brosin savustuskurssit tarjoavat loistavan tilaisuuden oppia tämän vanhan perinteen saloja. Opit valitsemaan oikeat puulajit, käyttämään savustuspönttöä tai -grilliä oikein ja saamaan aikaan täydellisiä savustustuloksia. Olipa kyseessä sitten kokonaisen lohen, possun kyljen tai vaikka kasvisten savustaminen, varmistamme että osaat tehdä sen juuri oikealla tavalla.

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

13 + 5 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su 13.00-18.00

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686