Illallinen Tampere – Nauti herkullisesta illallisesta Tampereella Smokehouse Brosissa

Aitoa BBQ-makua Tampereen sydämessä

Kun kaipaat aitoa amerikkalaista BBQ-kokemusta Tampereella, Smokehouse Bros tarjoaa juuri sitä – ja paljon muuta. Ravintolan erikoisuutena on pitkään ja hartaasti savustetut lihat, jotka valmistetaan perinteitä kunnioittaen. Täällä jokainen suupala kertoo tarinaa laadusta ja mestarillisesta käsityötaidosta.

Smokehouse Brosin menu on suunniteltu tyydyttämään kaikkein vaativimmatkin makunystyrät. Valikoima kattaa herkulliset ribsit, mehevät pulled pork -annokset ja aromikkaita makkaroita, jotka kaikki saavat ainutlaatuisen makunsa leppäsavusta ja pitkästä kypsennysajasta.

Elämyksiä lautasella ja ympäristössä

Smokehouse Bros ei ole vain ruokapaikka, vaan kokonaisvaltainen elämys. Ravintolan rustiikkinen sisustus ja rento tunnelma tekevät siitä täydellisen paikan niin arki-illan herkutteluun kuin viikonloppujen juhlahetkiin. Täällä voit unohtaa arjen kiireet ja antautua nautinnon vietäväksi.

Ravintolan palvelu on nopeaa ja ystävällistä, ja Smokehouse Master varmistaa, että jokainen annos on huolellisesti valmistettu ja personoitu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tämä tekee jokaisesta käyntikerrasta ainutlaatuisen.

Paikallista laatua ja perinteitä

Kaikki Smokehouse Brosin tarjoamat lihat savustetaan lähellä Tampereen Ylöjärvellä, Mattila Brosin omassa savustamossa. Yli 65 vuoden perinteet ja pitkä savustusprosessi takaavat, että lihan maku on aina kohdallaan. Yhteistyö paikallisen maustamiskumppanin, Poppamiehen kanssa takaa, että jokainen puraisu on täynnä makua.

Ravintolan sitoutuminen laatuun näkyy myös siinä, kuinka lihat valitaan ja valmistetaan. Vain parhaat palat päätyvät Smokehouse Brosin savustimiin, ja jokainen annos valmistetaan asiakkaan silmien edessä.

Helppo saavutettavuus ja viihtyisät tilat

Smokehouse Bros sijaitsee kätevästi Tampereen keskustassa, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin paikallisille kuin kaupunkiin saapuville vieraille. Ravintolan lämminhenkinen palvelu ja viihtyisät tilat takaavat, että viihdyt varmasti.

Olipa kyseessä sitten nopea lounas kesken työpäivän tai pitkän kaavan mukaan nautittu illallinen, Smokehouse Bros tarjoaa puitteet moneen makuun. Tule ja koe, kuinka yhdistämme perinteet ja nykyaikaisen ravintolakokemuksen!

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

14 + 7 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686