Herkulliset savustetut ruoat Smokehouse Brosilta

Tutustu herkullisiin savustettuihin ruokiin Smokehouse Brosilta

Tervetuloa Smokehouse Brossien maailmaan, jossa yhdistyy laadukkaat savustetut ruoat ja gourmetherkut. Olemme suomalainen yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan asiakkaillemme parhaita mahdollisia savustettuja ruokia sekä herkullisia gourmet-tuotteita. Laadukkailla raaka-aineilla, omalla savustusprosessilla ja intohimolla ruokaa kohtaan, Smokehouse Bros takaa ainutlaatuisen makuelämyksen jokaiseen suuhun.

Taidokas savustusprosessi tuo makuelämyksen pöytääsi

Smokehouse Bros -yrityksessämme panostamme korkealaatuiseen savustusprosessiin, jonka avulla ruoka saa aivan erityisen savunmakunsa. Savustuksen aikana raaka-aineet sitoutuvat savuun ja saavat herkullisen ruskean sävyn. Tämä prosessi takaa, että ruokamme ovat aina mehukkaita ja täynnä makua.

Savustuksen taikaa on myös se, että ruoan ravintoarvot säilyvät lähes ennallaan, ja samalla ruokaan imeytyy savun maku. Tällä tavoin Smokehouse Brossien savustetut ruoat ovat terveellinen vaihtoehto, jossa makunautinto ja ravintoarvot kohtaavat täydellisesti. Olitpa sitten liha- tai kasvisruokien ystävä, löydät takuulla suosikkisi meidän valikoimastamme.

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

6 + 8 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686