Grillituotteet Tampere: Tule maistamaan Smokehouse Brosin grillituotteita

Aitoa savuaromia Tampereella

Kun kaipaat aitoa savun makua ja laadukkaita grilliherkkuja, Tampere tarjoaa oivan vaihtoehdon: Smokehouse Bros. Tämä ravintola on omistautunut tuomaan amerikkalaisen BBQ-kulttuurin suomalaisten ulottuville. Autenttinen savustusprosessi, jossa käytetään perinteistä leppäpuuta, takaa jokaisen palan täyteläisen maun.

Smokehouse Brosin erikoisuus on pitkään ja hartaasti savustetut lihat, jotka valmistetaan paikallisesti Ylöjärven savustamossa. Tämä menetelmä ei ainoastaan kypsennä lihaa, vaan myös infusoi siihen syvän, rikkaan savun maun, joka erottaa Smokehouse Brosin tuotteet muista.

Monipuolinen menu jokaiseen makuun

Smokehouse Brosin menu on suunniteltu tyydyttämään kaikenlaiset makumieltymykset. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia lihoja, kuten suussa sulavaa briskettiä, mehukasta pulled porkia ja aromikkaita ribsejä. Lisäksi valikoimaan kuuluvat erilaiset makkara-annokset ja grillatut kasvikset, jotka tarjoavat vaihtoehtoja myös kasvissyöjille.

Jokainen annos valmistetaan huolella ja tarjoillaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Smokehouse Master varmistaa, että jokainen asiakas saa juuri sellaisen ateriakokemuksen, kuin haluaa, leikaten ja annostellen lihat taitavasti.

Elämyksellinen BBQ-kokemus

Smokehouse Bros ei ole vain ravintola, vaan kokonainen elämys. Sen rustiikkinen ja mutkaton miljöö luo täydellisen ympäristön rentouttavalle aterialle ystävien tai perheen kesken. BBQ:n ystävät voivat nauttia aidosta etelävaltioiden tunnelmasta keskellä Tamperetta.

Ravintolan omat lisukkeet, kuten coleslaw ja maissileipä, täydentävät aterian ja tuovat siihen lisää syvyyttä ja makua. Kaikki lisukkeet valmistetaan talon omien reseptien mukaan, jotta ne sopivat täydellisesti yhteen savustettujen herkkujen kanssa.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Olitpa sitten pitkäaikainen BBQ-fani tai vasta tutustumassa savustettujen herkkujen maailmaan, Smokehouse Bros Tampereella tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Varaa pöytäsi jo tänään ja koe, kuinka perinteiset savustusmenetelmät ja moderni palvelu yhdistyvät saumattomasti.

Tule ja koe, miksi Smokehouse Bros on monien tamperelaisten suosikki, kun puhutaan aidoista grilliherkuista. Nähdään Smokehouse Brosissa!

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

@smokehousebros.fi

Anna palautetta tai ota muuten vaan yhteyttä!

6 + 8 =

Osoite

Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

Avoinna

ma suljettu
ti-to 11.00-20.00
pe 11.00-21.00
la 12.00-21.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkemista.

Lounas ti-pe 11.00-14.00

Puhelin

0504772686