Parhaat BBQ-herkkujen reseptit Tampereella
Tervetuloa tutustumaan Smokehouse Bros -yrityksen herkullisiin BBQ-herkkuihin ja niiden valmistusvinkkeihin Tampereella! Olemme erikoistuneet tarjoamaan korkealaatuisia savustettuja ruokia ja herkuttelutuotteita suomalaisille ruokailijoille. Saat meiltä paitsi herkullisia ruokaohjeita, myös vinkkejä ruoanlaittoon ja grillaamiseen, joten päätä essun sitominen ja anna meidän johdattaa sinut unohtumattomien BBQ-makujen maailmaan!
Maukas savustettu possun ribsit
Ensimmäinen BBQ-herkkumme, josta haluamme kertoa, ovat maukkaat savustetut possun ribsit. Ribsit ovat täydellinen grillattava herkku, joka saa veden kielelle kenellä tahansa. Aloita valmistamalla marinadi sekoittamalla yhteen öljyä, soijakastiketta, valkosipulia, sokeria ja mustapippuria. Hiero marinadia ribseihin perusteellisesti ja anna niiden maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Kun olet valmis grillaamaan, aseta ribsit savustimelle matalaan lämpötilaan ja anna niiden kypsyä hitaasti noin 3-4 tuntia. Lopputuloksena saat mehevät ja mehukkaat ribsit, jotka sulavat suussa! Tarjoile ne esimerkiksi tuoreiden kasvisten ja vaikka itse valmistamasi BBQ-kastikkeen kanssa.
Ainutlaatuinen savustettu lohimousse
Toinen BBQ-herkkumme, jonka haluamme jakaa kanssasi, on herkullinen savustettu lohimousse. Tämä resepti sopii erinomaisesti alkupalaksi tai vaikka leivän päälliseksi. Aloita hienontamalla tuoretta lohta ja savustettua lohta. Sekoita ne yhteen kulhossa sitruunan mehun, smetanan, tuorejuuston ja hienonnettujen yrttien kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan. Anna moussen maustua jääkaapissa ainakin muutaman tunnin ajan. Lopputuloksena saat herkullista ja pehmeää lohimoussia, joka levittyy täydellisesti esimerkiksi tuoreen ruisleivän päälle. Koristele annokset vielä tillillä tai muilla haluamillasi yrteillä saadaksesi annoksen näyttämään houkuttelevalta.